Salam

Islamic Calender

Minggu Yang Sesak

Assalamualaikum..

Minggu ni memang sesak, sesak dengan kerja ngan aktiviti hujung minggu. Kerja usahlah cerita, urusan dirumah juga boleh tahan kencangnya. Minggu ni MIL adakan kenduri Yassin, Tahlil dan Doa Selamat untuk seluruh ahli kelaurga Mana yang nak periksa, mana yang kurang sihat, mana yang ada masalah @ kerumitan, mana yang dah tiada, doa Insya-Allah tak akan putus. Biasa la, bila jadi tuan rumah memang agak kebizian. Family besar memang macam tu, meriah dengan gelak tawa abang2 ipar, biras2 serta anak buah sekalian. Semuanya bertungkus lumus nak menjayakan majlis kenduri ni.

Bila tengok anak2 buah semua dah besar2 panjang. Ada yang umurnya beza x de la jauh sangat, dalam 6, 7 or 8 tahun je. Ermmm nampak sangat bees ni kecik lagi walaupun badan x de la kecik manapun. Hahahaha (gelak menyampah nak dengar).

Ermm x larat la nak cerita lagi, next time insya-Allah kalau ada idea yg bernas akan disambung coretan ni.

Wassalam

No comments: