Salam

Islamic Calender

AssaLAMmUaLaIkum....
terlupa plak nak masukkan gambar2 kat tmpt as...arinih aku masukkan lagi...5 shoot tmpt as yang menarik..

Senyum skit....alahai...cam senyum paksa jer...wahh..wah..pandainyer mengata org..kalo kene diri sendiri sok..haaaaa baru padan muka...

wardrobe nih as wat sendiri..rajin tul akak kiter yg sorang nih..aku sendiri da tau yg dier nih memang kraetif n berseni..x macam aku, seni2 memang x minat..lagi2 kalo masuk bab melukis...

Antara tetamu yang hadir kat uma as...yang sepasang nih Ahyat ngan wife(ros) n yg ngah dok tongkat dagu nih nazri...yg nih bujang but not available..faham2 ler eh...

Baru jer sampai kat depan umah pengantin lelaki..masa nih da lambat....org kampung da marah, tapi nak wat camner kan...

Berposing kat bedroom...masa nih yg lelain da balik..tinggal aku, cameraman ngan mak andam jer...aper lagi..masing2 perah otak jadi director..camner nak bagi posing cantik, menarik, tertarik..ahaks..ahaks..

saaT BaHAgia

Assalamualaikum...
saat2 bahagia kawan aku dah lepas...gembira rasa hati nih..alhamdulillah...biler pulak agaknyer giliran aku..hehehehe..k lah aku nak tunjuk skit gambar sekitar majlis as & rafi...


TTersenyum bahagia setelah disatukan...zarafi & hasna...moga berkekalan hendaknya hubungan mereka ini...
1 julai 2006
bersama org kuat majlis...cameraman(rosley) and mak andam(k.akma)...husband n wife diaorg nih...suke sngt tgk mereka berdua nih..so loving...
antara tetamu yang hadir..senyum jgn x senyum..yg sorang lagi sampai da x sempat nak pandang kamera...bismillah..yumm...yumm..apa lagi..makanlahhhh..
gambar kat umah pengantin lelaki..2 julai 2006....che' nak interframe plak...

acara serah keris..semalam nak wat x sempat..director da kekeringan idea..da dua hari che' keje kan dia org berdua..macam2 pose wat..bia dia..sekali sekala apa salahnyer kan..bukan leh wat lagi camtuh....ehehehe..

assalamualaikum..

alhamdulillah...hari ni ader kelapangan nak send gamba baru nih kat blog..tapi..terlupa plak pendrive letak kat maner..cuti 2 hari wat keje last2 ntah tersorok kat maner eh semalam..abihtuh da wat keje ngan kertas pebuh ats meja..last da penat n x leh tahan tinggal camtuh jer..hari nih pi keje kelam kabut cos cari pendrive x jumpe...sib baik pi keje td x kene tinggal..kalo x sedih wooo..da ler nak minta cuti kat saper pun x tau...kalo sblm nih senang skit..bos pun senang nak jumpe n kenal lama dah..ni baru jer masuk 1 minggu..bos pun x tau kenal kiter ker x..nak tanyer ader keje ke idak susah plak nak jumpe..no contact pun x der..
nak edit gamba kawin best friend pun x bley...x dpt permision...kalo da dpt green light 2 baru leh edit gamba2 dia org..heeeeeee bestnye kalo da kawin..ader owang jaga...hahahaha...yer yer jer aku nih....moga2 cepat2 lah aku dpt jodoh..n umo pun baru masuk 24 hari nih..hehehe..happy birthday to me...mal ALLAH bless me in what ever i did...