Salam

Islamic Calender

assalamualaikum..

alhamdulillah...hari ni ader kelapangan nak send gamba baru nih kat blog..tapi..terlupa plak pendrive letak kat maner..cuti 2 hari wat keje last2 ntah tersorok kat maner eh semalam..abihtuh da wat keje ngan kertas pebuh ats meja..last da penat n x leh tahan tinggal camtuh jer..hari nih pi keje kelam kabut cos cari pendrive x jumpe...sib baik pi keje td x kene tinggal..kalo x sedih wooo..da ler nak minta cuti kat saper pun x tau...kalo sblm nih senang skit..bos pun senang nak jumpe n kenal lama dah..ni baru jer masuk 1 minggu..bos pun x tau kenal kiter ker x..nak tanyer ader keje ke idak susah plak nak jumpe..no contact pun x der..
nak edit gamba kawin best friend pun x bley...x dpt permision...kalo da dpt green light 2 baru leh edit gamba2 dia org..heeeeeee bestnye kalo da kawin..ader owang jaga...hahahaha...yer yer jer aku nih....moga2 cepat2 lah aku dpt jodoh..n umo pun baru masuk 24 hari nih..hehehe..happy birthday to me...mal ALLAH bless me in what ever i did...

No comments: