Salam

Islamic Calender

Bila seharian berkurung dalam rumah

Assalamualaikum...

Bila da terkurung dalam rumah n rasa letih berjalan tak hilang lagi, ni lah jadinya. Makan sajer untuk tambah kolestrol n lemak tepu dalam badan. Badan pun skang da semakin membulat bak belon terlebih hidrogen. Hahahaha..memandai la

Mee goreng for breakfast

 Lala goreng berlada.. Ni untuk protein n zink ( bukan atap zink rumah tau, yang tu boleh berkarat satu badan)


Another protein. Tauhu goreng China..( protein lagi)


Udang bersantan. Yang di dah terang lagi bersuluh lemak sangatlah banyak n protein lagi. ( ini bukan kes untuk diet protein yer)

Kalau macam ni la hari-hari, kompom badan sangat la gebussss + gedebushhh... Hahahhaa.. Nanti kita story lagi ek..

Wassalam.


Selamat Pergi & Selamat Kembali

Assalamualaikum..

Semalam Alhamdulillah dapat hantar ayah kat airport dan semua berjalan lancar. Breakfast pagi pun simple je. Sandwich..

 Yang ni bawa bekal ke KLIA

 Yang ni pulak untuk breakfast pagi..


Yang ini cara susun layer sandwich, bees guna salad merah n hijau

Sebelum berangkat

Wassalam..

JOM - Dakwah Itu Mudah

Assalamualaikum..

Ni adalah bahan bacaan yang terbaru.. Sukee.


Wassalam..

Jemputan + makan free + cuci mata

Assalamualaikum..

Kat kampung ada kenduri kawin. Jiran bees merangkap classmate masa skolah menengah dulu. Kali ni sanding terus dua pasang, Idris n adiknya Suraya. Bees pergi pun selepas selesai kerja tengahari tu. Nasib baik habis awal, boleh la pegi. Bees pi saing skali ngan kak ngah, k. zue n abg eaim. Sementara menunggu pengantin, bees sempat la menjeling-jeling, mana tau ada school mate. Ada la juga beberapa org tapi segan nak menegur sebab dia org tgh syok berborak. Lagipun x semua yang bees kenal. Kat sinih ada beberapa keping gambar sebagai kenangan.

 Bersama pasangan Idris

 Pasangan Suraya

 Bersama Schoolmate & classmate

Me interframe with the bride.

Wassalam