Salam

Islamic Calender

Demam Snow White & The Hunstman And Prometheus

Assalamualaikum..

Minggu lepas hubby balik n ajak bees pi tengok wayang. Lama dah tak tengok wayang. So atas permintaan hubby seminggu dia balik, kami tengok Snow White & The Hunstman dan lagi satu Prometheus. Sungguh-sungguh dia nak tengok prometheus. Sib baik pi ari jumaat malam sabtu, so tak de la rasa letih bila nak pi kerja. Perfect time.

Apa yang pasti bees suka sangat ngan soundtrack for Snow White & The Hunstman. Belum start tayang lagi bees memang suke dengar lagu dia hari-hari. Muke manis tapi suara memang power.


Tapi bila da tengok movie dia ermmm...ok la.. Bila cerita dongeng kanak-kanak dijadikan filem untuk orang dewasa, cam tak puas hati sebab evil queen mati camtu je....What do you expect from this film ha??? Hahahaha... Kematian yang sangat dramatik, ???peperangan yang hebat.???

The best ialah 'Charlize Theron' la apa lagi. Evil queen memang cantik, lebih cantik dari snow white..Macam pelikkan.

" Mirror, mirror in the wall, whose the m********* (ayat kak timah) of them all??"
Hahahahah memang gelak sakannn..

Prometheus plak adalah jawapan camner bleh wujudnyer alien. Almaklumlah dari pengarah yang sama, so nak bg clear la saper mak n bapak alien nih..Ermmm kalau nak tau, pi la tengok citer nih. Fiksyen semata-mata, jangan percaya plak pada benda-benda camni plak..

K Wassalam..

No comments: