Salam

Islamic Calender

Happy 5th Anniversary

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, sudah menginjak ke angka 5. Banyak kisah suka dan duka dihadapi dan diselesaikan bersama. Rasa kasih dan sayang semakin menebal. Alhamdulillah atas diri ini kerana dikurniakan seorang suami yang amat mengasihi dan membimbing diri ini untuk menjadi seseorang (isteri yang taat kpd Allah dan suaminya. Insya-Allah).
The best part, pagi tadi bila bees lepas selesaikan apa yang patut, hubby pun bangun.(kesian sebab baru sampai dari NT. Jem teruk katanyer, 2 jam tak gerak sebab ada xcident kat highway). Hubby tunjukkan kotak n kad atas meja solek. Wahh senyum sampai telinga n air mata dah nak start jatuh. Controll..controll.. Baca kad n buka kotak la apa lagi. Alhamdulillah.. sebagai tanda kenangan 5th katanyer.. Memang sangat cantik..Speachless..

 Apakah ini..

 Berseri-seri


 Ehh..cantikla kertas-kertas nih.. Apa agaknyer kat dalam tu yer???


Alhamdulillahh..Wahhh... chanteqqqq..


My buah hati & my nyawa

 May Allah bless our familiy ( Inysa-Allah ada rezeki bertambah ahli keluarga tahun hadapan ). Doakan kami.
Wassalam..


4 comments:

Mie said...

Assalam..Kk eja..adakah..?? Hehe..tahniah..!!

beeskul said...

Lom lagi.. Itu harapan untuk hari seterusnya..Harapan & doa tak akan putus...:D

Mie said...
This comment has been removed by the author.
beeskul said...

Ya, betul tu. Allah knows all..Sama-sama kita terus berusaha menambahkan ahli keluarga..Ammeen..:D