Salam

Islamic Calender

Air Pasang Besar

Assalamualaikum..

5 Jun yang lepas bees sempat pi pantai kat kawasan umah MIL. Panti minyak beku namanyer. tempat ni tak de la cantik sangat just sesiapa yang nak memancing, memang la ini tempatnyer. Kalau kena lubuk yang betul, banyak la ikan sembilang yang mengena. Wahhh best tu kalau dapat masak asam pedas.
Ehhh stop, lari topik. Hahaha ..
Bees pi pantai ngan hubby. Masa ni hubby cuti seminggu sebab ada urusan kat sinih. Alhamdulillah, seronok rasanyer bila suami ada kat sisi..Hehehehe getiksss.. Malam tu kami pi jalan-jalan tengok laut la. Sampai jer, angin kuat and ombak tinggi. Dengar dari atas pun memang kuat bunyinyer. Lain macam jer, nak kater nak ujan tak jugak. Ooooo baru teringat, kan harini gerhana bulan, so secara automatiknya tarikan graviti adalah tinggi. Fenomena angin dan ombak besar biasanya satahun sekali. Untuk info selanjutnya boleh la google yer.. Jemu plak bila nak menerangkan satu persatu. tak cukup page.

 Berani betul kereta tu harung air pasang. Takut laaa sebab air masin ...

 Sib baik nampak jalan lagi.

 Landing dikawasan yang agak tinggi sedikit.

Model pasang siap..heheheh jangan marah tauuu...

Ok lah..will be back with a new stories..
Wassalam

No comments: