Salam

Islamic Calender

Raya yang telah berlalu

Assalamualaikum...

Baru sempat nak update blog ni semula. Tak ada banyak karangan yang ingin digubah. Minggu yang agak pack. dari seminggu sebelum konvo dan seminggu setelah konvo. Ye Ye jer pasni free...Rupanya ada event da berderet..alamak, camne ni nak rehat..sabtu n ahad kena kerja lagi. Masa minggu tak ada kat rumah..susahlah camnih..Tak lama lagi hubby nak pi blaja, so kena tinggal la bees kat sini sorang2..nak menangis rasanya...lemah betul laa...
Ermmm..kena kuatkan semangat juga. Tekanan makin terasa. kerja semakin berlambak2. Tak tahu bila nak siapnya. Keja asal blom abih da tambah kerja baru lagi..blom buat kerja baru, kerja yang lain datang...huaaa..inilah namanya kerja. kalau x de kerja, dok lepak2 makan gaji buta namanya. main internet, chating, sembang2 yg tak perlu, jalan2 waktu kerja..adakah semua itu dibayar??? buatlah berpada2 k..

kali ni bees nak upload gambar masa pi beraya kat umah BIL kat Puchong n B.Kinrara..



Ini biras bees n anak buah. Muka lebih kurang je same. Macam akak n adik plak...



Mesyuarat meja kopi. sambil borak, sambil makan duku muar..sedappp..manissss btul duku tu..



Bees selaku tauke ladang yang salah tempat..Ingatkan masih kat BP..hahaha...Jangan marah eh a.anip n k.ct..



Bunga yang ada kat halaman..cantikkk..



Resberry.Masammmm...sepatutnya kena tunggu warna dia gelap skit. tapi bees x menyempat nak tunggu masak..tu kira ok la kan..kulit da warna merah..masam tapi sedappp..banyak btul buah dia. teringin nak tanam resberry ni tapi, susah plak nak dapat benih dia kat bp..erkkk lupa plak nak snap buah anggur..lenkali kalo pi sana bleh snap lagi..

k..wassalam..

No comments: