Salam

Islamic Calender

Puan misi, sila ambil darahku

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, dapat lagi bees menghapdate blog ni untuk tahun baru. Agak kebizian ngan kerja yang sedia ada dan tertangguh. Dek kerana buat keja yang agak slow disebabkan processor minggu ni agak kurang memberangsangkan. Take time nak usir virus, malware, spam macam-macam lagi. Alhamdulillah semua dapat ditangani dengan baik sekali.
Awal minggu pertama ni da kena jumpe ngan puan misi. puan misi nak ambil darahku. Ambila lah puan misi. Ambil lah berapa banyak yang diperlukan. Ini tanggungjawab puan misi, so bees kena akur. Baikkk...Ala puan misi bukannya nak banyak mane pun. Satu tabung je. Tak luak mane pun. Insya-Allah aku masih boleh tambah darah lagi. Biasa puan misi ambil kat lengan, tapi kenapa kali ni puan misi amik kat tangan plak...haddooiiii sakittt..bengkak dan darah lambat sikit nak stop. kalo kat lengan kejap je da x sakit. Tempat cucok jarum pun bengkak sikit. Terpaksalah tahan sakit skit. drive sorang2 cukup menduga kesabaran dan ketahanan diri.
Sakit, sengal badan, nak pitam, lenguh semua datang silih berganti. Takk tahan sakit agaknyee...da macam budak kecik je. Hahahaaaa..
Rasanya bees will stop here at the moment. sebelum bees tutp post ni, bees nak post gamba tangan bees..sebagai kengan bees. Sangat indah moment itu.

No comments: