Salam

Islamic Calender

Di kala kebosanan tika keseorangan dirumah

Assalamualaikum..

Wahh..tajuk macam ape-ape saje...wekkk..cam ayet skema plak..hahahaa..Tapi tu la, bila da balik BP n mula rasa sendiri. Bila balik umah nak wat ape agaknye???ermm only thinking about u honey. Ermmm nak baca buku. Rasanya dah banyak kali bila malam pegang buku, tapi...hahahaha panjang betul tapinya..hehehe..biasala..x konsisten la nak membaca malam-malam ni. Buat mengantuk ada la. Kalo nak minum kopi & nak baca buku, alamatnya salah address laaa..heheh pe lagi kalo bukan zzzzzz...memang x jumpa huruf. Nampak noktah saje. Ape pun malam ni sempat juga membaca 2, 3 helai. Jadila untuk permulaan minggu ni. Buku bukan main berlambak. Tapi tak khatam lagi. Ape la nak jadi. Time management tak betul la nih..salahkan cik management plak..sendiri wat hal jangan nak tuding yang lain k. Ketuk jari tu baru tau.

Ermm 'Time management' a good topic to discuss. Mesti ada formula untuk time management kan. write + goals + review = effective time management.... i'm i right..hahaha..ni nak kena tanyer orang yang mengaji time management. Tapi apa yang boleh bees share " Time Mamagement is not managing time, but it is the effective use of time."
Sedang memikir-mikir ape kebende nye tu. Banyak yang perlu dipelajari lagi. Ni nak pi cari buku nih..popular,borders,kinokuniya,rythm,badan,mph..eee bestnyeee destinasi pilihan. Kalo dah pi sinih 4 jam pun rasa kejap sangat..
Ermm misi mencari telah bermula. So misi selepas ini adalah zzzzzzzz...kehh..kehh.kuat tido betul la..

Wassalam..

No comments: