Salam

Islamic Calender

Miami Bay

Assalamualaikum..

Cerr citerr... cerr citerr...Haaa ni la antara gambar pembuktian akan wujudnya miami di Malaysia. Bukannya miami beach yg ramai org surfing, sunbathing or pantai yg ramai orang berbikini. Bikini bottom..hahahaha...Ni tempat untuk orang mandi manda or just relax2 je kat tepi pantai tu. setakat yang bees pegi x de la yg nampak pakai bikini pulak. Alhamdulillah. Ramai family yang bawak anak-anak je.

Bees takat amik gamba kat signboard je la eh..Model papan tanda. vouge jugak. nak pose lebih-lebih tak berani. Konon-konon nak buat aksi cam heidi klum ke, alexandra ke, adriana lima ke tapii.... sendiri mau ingat la eh kepak2 sumer tak bawak, kasut blinkkk blinkk pun tak der..sooo buatla aksi separuh sedar nih, cam nak melepaskan hajat yang tersimpan..kehh..kehh..


Hubby ngan gaya nak melepaskan hajat yang tersimpan sekian lama..siann dia..


Gamba tengah frust sambil membayangkan pose ala-ala 'The body' vassss gituh kehh kehh

No comments: