Salam

Islamic Calender

Selesai sudah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah. minggu ini dapat dilalui dengan penuh kesabaran. Akhirnya selepas beberapa bulan diusahakan terhasillah video yang telah lengkap dan tiada komen negatif. Ini adalah apa yang bees harapkan. Cuma debaran belum berakhir lagi. Bilamana Konvokesyen ke-9 UTHm telah selesai, barulah bees dapat tarik nafas lega dan dalam sekali. Video telah ditayangkan tanpa masalah. Itulah yang seharusnya. Penat semua yang terlibat dalam menghasilkan video tersebut akhirnya berbayar dengan mendapat pandangan yang amat positif daripada VIP seperti Tun Abdullah sendiri, MB Johor, Menteri pengajian tinggi dan dll lagi. Syukur kepada Allah kerana sempat bees menyiapkan video ini pada saat akhir. banyak juga penambahan yang dilakukan. Bila meninggalkan kerja2 penyuntingan untuk bersukan, banyak perkara yang sepatutnya siap mengikut jadula terpaksa ditunda. akibatnya, sampai lewat malam juga barulah dapat disiapkan. Sudah namanya pun kerja.

Bees sempat juga membuat roti untuk hubby n MIL also me untuk breakfast. Mudah, sebab esok pagi tak susah2 nak buat sarapan. Tinggal buat air saje. roti bees x de la cantik macam orang lain. masa bakar terhitam skit..Mana taknya, masa bakar lupa nak rendahkan suhu skit, dah tu tinggal wat keja lain..pasang timer, tapi kalo da wat keja kat bilik mmng x denga la kann..Inilah hasilnya...



Garlic Bread. sedap..Hubby n MIL pun suka



Roti manis biasa..sengaja buat 2 jenis untuk variety.



Merajuk sebab x layan dia..hahahaa

No comments: