Salam

Islamic Calender

Kerja..kerjaa..

Assalamualaikum...

Minggu ini jadual agak pack sedikit. setelah lama meninggalkan office untuk pergi bersukan membuatkan banyak kerja yang pending. Untuk mencari mood kerja agak mudah sedikit walaupun setelah bercuti lama. Awal pagi ku fikirkan ada event di dewan, tapi last minute tak jadi sbb dia buat kat F2..so x yah lah aku dengan membawa kamera n tripod sorang2. kalo ada orang tgk da macam kerja buruh je kan...Tapi da namanya makan gaji, kenalah buat kerja. Tak boleh nak harapkan orang lain sajesetelah membelek-belek e-mail dan ber fb sebentar, barulah dengan kadar perlahan-lahan membuka2 file yang boleh dibereskan. tapi tak juga siap. hahaha..Banyak nye keja nak disiapkannn..nak silent mode sekejap la..

No comments: