Salam

Islamic Calender

Nampak Body Glider pun jadi la..

Assalamualaikum.

Al-fatihah untuk MH 370. Moga dapat dijumpai. Sejak kes MH 370, bidang kejuruteraan amat sinonim dengan misi pencarian. Hubby nyer research adalah berkaitan dengan AUV (Autonomous Underwater Vehicle). Hubby guna platform Glider. Uni hubby adalah pioneer underwater research group Malaysia. Sejak akhir-akhir ni SV hubby banyak kali dipanggil oleh stesyen tv untuk temubual samada dalam studio, phone call and video call. Tapi kali ini agak xcited sikit, walaupun interview SV tapi background tu nampak la juga apa yang diusahakan selama 3 1/2 tahun ni. I'm proud of u. Selepas ni misi untuk demo kat laut bersama team media astro awani pulak. Moga semuanya berjalan dengan lancar.

 Nampak body tengah je. Kira ok la tu. Tak nampak orang, glider pun jadila .. Kalau nampak penuh dah macam kapal selam mini ada, torpedo pun ada..hehehe

Berita dalam astro awani.

Wassalam.

No comments: