Salam

Islamic Calender

Sempoi Sandwich

Assalamualaikum.

Selepas dua hari berjalan buat mapping :-
NT > Seberang Jaya > NT > Kulim > NT - 1st day
NT > Kulim > Padang Besar > Kuala Perlis > Kulim > NT - 2nd Day

Memang sangat letih dan badan pun rasa tak larat. Mood memang sangat la mendatar. Bangun jer dah tak tau nak buat breakfast apa. Ermm tengok dalam peti sejuk ada salad jer. Telur pun ada.. Ermm nak buat scramble egg la senang je.. Ehhh tapi jap..japp.. Tak jadi la.. Buka balik fridge tu.. errmm Haaa ada benda tu la.. Ermm apa lagi.. Kita breakfast lain skit la yer.. Tak cukup Bahan tapi janji nampak rupa..Hahaha

 Sib baik ada roti, memang mudah la nak buat breakfast.. Daun salad penuh setaman dan bubuh skit mayo and onion..

 Susun daging slice.

 Tau sangat hubby suke makan daging lamb, so kita buatkan dia sandwich berasaskan lamb. Sian sebab selama dua hari ni bekejar kesana kemari.. Air juice buah berry..

 Kalau makan mesti nak ada sos cili.. Tau sangat dahhh..

Memang best makan sendwich ni pagi-pagi.. Kenyang sampai tengahari.
Ok Wassalam

No comments: