Salam

Islamic Calender

Baru ditemukan dengan ini

Assalamualaikum..

Ya, tengah mencari-cari lagu yang sesuai untuk kerja-kerja editing dan terlihat dan mendengar sesuatu yang sangat indah. Sungguh tenang dan amat tenang. Bacaan ayat-ayat Al-Quran yang sangat merdu. Siapalah agaknyer ampunya diri ya?? Sungguh bertuah ibu yang melahirkannya. Hanya berumur 17 tahun, kini menjadi seorang guru Al-Quran. Boleh belajar melalui skype tapi hanya di US sahaja. Berbangsa Bosnia, dilahirkan di German dan seterusnya menetap di Texas US itulah Fatih Saferagic. Suaranya setampan orangnya, kalau nak dibandingkan dengan oneD, Ricky Martin, Christiano Ronaldo, zack efron, Ryan Phillips, Fernando Torres, Jang Geun Suk, super junior, Big Bang memang tak boleh lawan laaa... Kalo x caya cer tengok skit pic yg dikepilkan.

 Orang lain dok depan mic, terkinja-kinja, lari sana sini.. tapi this one memang sangat sejuk hati bila tengok..

 Senyum jer dah boleh buat hati dup dap dup dapp..Hahaha bleh jadi menantu nanti..

Masih belajar bahasa Arab lagi.. Kalau harapkan bees, belaja arab dolo pun sebab nak lulus sekolah agama... Jangan contohi sikap ini yaa..

Haaaa kann... tuh dia, pandang mesti tak kelip-kelip mata dah. Blum lagi dengar suara dia tu..

Dengar, semak dan ikut sekali..

Alhamdulillah..
Wassalam

No comments: