Salam

Islamic Calender

Rose yang memukau hati

Assalamualaikum.

Bunga-bunga rose disekitar rumah semakin rajin berbunga bila cuaca sejuk (banyak hujan). Ada dua warna yang menjadi tarikan utama bees. Masa mula-mula beli memang tak perasan la. Tapi bila dah berbunga, memang sangat cantik.

 Inilah si 'Oren' yang sangat super duper mabeles.. hahaha

 Ehh.. ada kawan la baru nak kembang.

 Dah habis kembang, warnanya bertukar jadi peach.. pelikss

 Bila kembang awal pagi memang excited sebar ada dua colour. Wahhh rasa nak geget-geget jer..hahaha

Wahhh.. Tak pernah perasan pun dia boleh tukar warna. Biasa nampak warna putih and ada sikit pink kat belah atas.

Bila petang, jadi macam ni pulak. Memang mengancam jiwa

No comments: