Salam

Islamic Calender

Equatorial Cameron Highlands - Santai-santai saje

Assalamualaikum

Lepas buat apa yang patut, petang tu kami terus jer kluar dari hotel. Nak meronda-ronda sekitar Equatorial. Jenguk-jenguk apa yang ada dan apa yang menarik. 

 Bees menunggu hubby untuk check-in. Ramainyer orang, maklum la cuti umum.

 Sambil meronda cari port amik gamba.

Meronda kat tempat orang berjual. Errmmm sambil survey apa yang boleh dibeli.
 Selesai meronda, cari port untuk berehat. Maklumlah, tadi da puas berjalan kaki & dah jamu mata, sekarang turn untuk jamu perut. Hahahah berapa banyak makan daaa..

Sempat lagi nak bergamba, sib baik pandai cover barang-barang yang dibeli. Aper agaknyer ek??..

 Saper amik gamba kami ni eh???

 Haaa kan, bees dengan jagungnyer. Lebih kurang cam bandung jer..Kat mana-mana mesti cari jagung.

Sampai jumpa lagi..Wassalam

No comments: