Salam

Islamic Calender

Weekend at Nibong Tebal

Assalamualaikum..

Bila sampai NT mesti da pagi, so susah sikit nak sedikan sarapan yang berat untuk hubby. Boleh sediakan breakfast berat bila weekend je. So minggu sudah bees buatkan skit mee goreng n salad untuk breakfast sebelum pi jenjalan..What a wonderful life. so Happy with u.


Mee Goreng ikut suke ati


Simple salad/wake-up salad


Perjalanan nak cari air terjun, sebelum tu ternampak bukit merah reservoir nih. Besar amattt n kat tengah-tengah ada project train yang belum siap. Memang dasyat la diaorg ni. Mesti pemandanagan cantik dari train bila da siap. Kagumm


Model pokok gajus. Alahaiiii


Akhirnya sampai kat bukit larut. Tapi sampai da petang, so tak boleh naik sampai atas. sekerat jalan je la. Petang-petang ramai yang joging kat situ. Malam ni nak gerak balik BP plak. Wahhh x sudah-sudah berjalan ye..

Wassalam

p/s:Rasa tak nak balik BP je. Apa kata dok NT 3 taun ok gak pe...

No comments: