Salam

Islamic Calender

Kesedihan selepas balik dari NT

Assalamualaikum..

Alhamdulillah bees selamat sampai di bustand BP jam 7.10 pagi. Bas agak lewat sedikit sampai dan bees terus bekejar untuk balik rumah dan terus ke office. Alamak sudah lambat. Jam dah pukul 7.33 am. Apalagi pecut la. Dengan keadaan yang agak kelam kabut dan kecoh sampai opis baru nak tepon hubby tengok2 dalam beg, selak2 dalam beg, kais2 dalam beg, kembur2 beg x jumpa juga. Allahuakbar. Mana pula handphone aku nih. Minta kawan 1 opis tepon n
cik celcom : Harap maaf, nombor yang anda panggil tidak dapat dihubungi.
Berkali2 bees cuba, jawapan yang sama juga. Macam mana ni..Ermmm pegi celcom dulu utk block no phone, ke tempat bus kot ada kat situ. Hampa juga. Akhirnya ke bustand untuk tahu jawapan yang terakhir@penamat.
kakak bas: Maaf dik, bas dah gerak tadi. Kalau awal sikit boleh adik cari dalam bas. Nanti akak try telefon driver.
Menunggu sambil masih berharap berita baik
kakak bas: Dah telefon dik, tapi driver tak jumpa. Maaf dik
Bees : OK.
Dugaan bees untuk pagi ini. Kebahagiaan hilang dalam sekelip mata. Kepala yang sakit semakin bertambah. Huuuiii camne nak menjawab nih. Gerenti dapat syarahan perdana free. Alhamdulillah dugaan kecil ini akan aku hadapi dengan redha.
Banyak sunggung kenangan aku bersama K810i nih. Nampaknya jodoh aku ngan handphone tu tak lama. 5 tahun sahaja.



Wassalam
P/s: Bila harta yang ada hilang dalam sekelip mata, nak melupakan memang la amat payah.

No comments: