Salam

Islamic Calender

Kelengkapan

Assalamualaikum.

Kepala dah pening lagi.. Banyak betul barang nak kene beli bila masuk rumah.. Ermm memandangkan pindah sehelai sepinggang (ini bukan kes kena halau rumah yer) maka duit rasa laju jer keluar. Dah macam air terjun. Alhamdulillah, ada saving sikit so dapatlah buat wiring, lampu, grill, cat rumah, rumput & kerja-kerja awam asas untuk keperluan. Lepas ni dalam proses nak siapkan dapur pulak. List hanya barang keperluan asas seperti hob & hood, fridge, washing machine & ovent sahaja. Lain-lain equipment pending dolo yer.

1. Hob & hood - Rinnai
2. Washing Machine - Panasonic
3. Refrigerator - Panasonic
4. Ovent - ?????

Hohohoho.. Tak siap juga lagi. Nanti akan update lagii lah.

Wassalam

No comments: