Salam

Islamic Calender

Tambah Koleksi

Assalamualaikum..

Dah hujung tahun, rumah banyak yang tak buat lagi. Tak kisah la..buat la sikit-sikit. Tapi kali ni bees nak update koleksi orkid bees. Sebab hubby suka orkid, so bees beli la barang sepokok..


Inilah rupanyer pokok orkid bees yang baru..masa ni masih lagi kat rumah MIL. Tak bawa lagi pi rumah sendiri

Hahahaha..ni kes tak sempat la konon nak letak kat umah sendiri. Tapi memang dah lama tak jenguk rumah tu..bukan takat lalang jer yang tumbuh, pokok kayu juga boleh tambah kat kawasan rumah..hutan simpan separa kekal namanya. cehhh..k lah, jumpa lagi on the next post..

Wassalam..

No comments: