Salam

Islamic Calender

Kursus & Buah tangan

Assalamualaikum.

Hari ini, seharian bees ada kursus "Autism Awareness". MInggu lepasa rasa tak nak attend sebab macam x de kena mengena je. Then officemate ajak pi juga untuk cukupkan jam kursus. Ermmm then sebelum start kursus ada baca la sikit-sikit pasal Autisme ni. Ermm agak menarik juga bila kita faham sikit pasal autism ni. Rasanya macam tak cukup jelas apa yang bees dapat dari apa yang dibaca di internet. Menarik juga topik ni. New knowledge about syndrome yang terjadi kat manusia dan kadang-kadang kita tak tahu akan kewujudannya.

Start kursus jam 8.30 pagi . Start dengan perasmian & jam 10.30 sot pertama pun bermula. Then tengah hari break kejap dari 1.00 - 2.00. Sambung balik hingga jam 5.00 petang. Untuk sesi petang mata agak cerah sebab perkongsian ilmu dengan ibu bapa yang mempunyai anak autisme. Ini adalah berdasarkan pengalaman masing-masing. Dan salah seorang daripadanya adalah seseorang yang menghidapi autism. Itupun setelah beberapa tahun beliau mengikuti ceramah dan hadir dalam banyak conference.

Jam 5.00 petang baru abih program & masa untuk pack segala barang2. Huiii macam orang nak pindah je. Bukan ape, banyak equipment yang dibawa sebab kami rakam dan buat live. Walau tak ramai yang online tapi ilmu yang dapat hari i masih boleh terus disampaikan kepada orang ramai. Sesiapa yang nak tengok videonya boleh layari http://ucitv.uthm.edu.my . Kat dalam tu banyak lagi video yang dah diuploadkan. Sekarang masih dalam misi menyiapkan video kembara mahkota johor 2010. huiii ni lagu penin, tak de susunan betul masa dia org record. Main booorrr je, ikut suke ati & senang sendiri. time edit nih da la x der guide, minta tolong bg clue skit dah ak ingat plak. payah gak. nak wat camne, ikut suke ati bees la nak buat gaya ape. Pedulikannnn...Nak muntah da rasa mengadap video tu. Ehhh dah menyimpang jauh plak citer bees nih.

Balik opis trus letak semua barang-barang.. EEhhhhh waaaaa bestnye...Nampak dalam kotak lutsinar benda warna merah-merah. Alahaii ..sedapnyeee....Trus buka n makan...errmmmm masammm tapi syiokkk...Masih baru lagi..Errmmm sape bagi agaknye eh...Haaaa baru teringat officemate pi cameron. Kat sebelah kotak tu ada souvenier lagi. TQ la encyclopedia njef sebab memberi bees n kawan2 yang lain. Haaaaa memang da lama nak makan strawberi cameron yang segar, tapi mimpi je la kannn..Tapi sib baik ada kawan2 yang ingatt... Kalo nak bli yg kat supermarket tu biasanya warna x menarik n sumer da layu. X koserrrr nak makan. Hahaaaaa demand plak makcik nehhh...Blinkk jap lagi bees uploadkan picnye.


Ni boleh letak kat fridge. Bertambahlah koleksi yyeeeeaaaaaa


Waahhhhh dia bersusun menjadi formasiii...Jap lagi tinggal daun hijau kat ujung tu je laa...hahahahaa selera besarrr nih...Sekelip mata je da anih. Makan sorang2.


Tinggal satu je...Save the best for the last

Wassalam

No comments: