Salam

Islamic Calender

Lunch Time Bila Ramadhan

Assalamualaikum..

Ermm macam tak betul je aku nih. Hahaha lantak la makcik..Arinih nak menepek gambo saje. Bukan gambar dari bees tapi copy paste dr web org lain. Bukan ape sebab tertarik ngan konsep yang dibuat. Yang pasti bukan menepek gambo makanan ye deq non oiii, tengok makanan banyak-banyak boleh kurang pahala pose che' ye..hahaha


1st pic gamba beedroom yg simple camnih. I likeee


Sangat santai sambil membaca..Tapi kalau bees membaca @ membuta..hahahah


Yang ini sesuai ngan hubby sebab kemas.


Memang minimal...sukeeee


Suke kerusi tu, cuma ruang dia tak berapa nak suke sebab bees kurang berminat ngan tempat terkurung..Tak rasa bebas


Sangat luas n selesa..Memang sesuai letak kat family hall..

That's all pencarian jamu mata jam 12.30pm sehingga jam 1.15pm..Bees akan search lagi..
Wassalam

No comments: