Salam

Islamic Calender

Gambang_Part 1

Assalamualaikum..

Pertamanya syukur kehadrat Allah kerana Allah masih lagi memberikan bees kegembiraan yang berterusan. Minggu lepas bees pi bercuti kat Gambang Resort, Kuantan. Sebelum hubby pi belaja, ni la last vacation utk end of year 2010.
Bees gerak Gambang jam 11.30 pagi, 12 november 2010, hari jumaat. Bees bawa bekal sandwich atas permintaan en hubby. Oleh sebab ari jumaat so hubby berhenti kat area chaah utk sembahyang jumaat. Jam 2.15 baru gerak semula ke Kuantan. ALhamdulillah perjalanan amat lancar. Kami check-in jam 5.00 petang. Agak lewat sedikit. Kata hubby kalo sampai awal bleh jalan2 tgk apa yang ada kat situ..


Entrance ke wet world Gambang..sebelum masuk kena beli tiket dulu..pastu Top-up gelang guna duit n bila kat dalam scan saje..Kena masukkan duit banyak skit..senang nak membeli..Kalau x cukup kredit, kat dalam pun ada kaunter untuk top-up..Dah macam handphone plak..


Ni kat entrance..Sape nak naik untuk keliling blok kena bayar...


Ariel view. Di dari balkoni bilik..Pembangunan yang sedang dijalankan untuk tambahan apartment yang ada..


eeee..x sabarnye nak mandi manda..Dari jauh tenguk pun da best, inikan pula bila da sampai nanti...wooohoooo..


Kat dalam lif nak check in bilik..

K lah..x larat nak bebel lagi..See me again on next post..

Wassalam

No comments: